follow Catalog firme » Transporturi » Transport marfa » Judetul BISTRITA NASAUD
  home     Transport marfa   Judetul BISTRITA NASAUD

Transport marfa Bistrita Nasaud

SC SNK SPEEDLINE SRL (TIMIS)
transport international marfa, transporturi marfa international
0740 *** ***Click aici!
SC BIOPREST COMPLET BUSINESS SRL (BUCURESTI)
transport marfuri generale, transport intern marfuri generale
0762 *** ***Click aici!
SC ASTRON SRL (BUCURESTI)
transport marfa, transport rutier marfa
021. *** ***Click aici!
UNIVERSAL SPEDITION SRL (TIMIS)
transport marfa international, transport marfa intern
0356 *** ***Click aici!
SC SICLOG SRL (COVASNA)
transport marfa international, transport marfa intern
0744 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru transport marfa completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier marfa, transport marfa, transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa ungaria, transport marfa austria, transport marfa germania, transport marfa slovenia, transport marfa italia, transport marfa spania, transport marfa franta, transport marfa olanda, transport marfa belgia, transport marfa polonia, transport marfa cehia, transport marfa slovacia (BISTRITA, BISTRITA-NASAUD)
0757 *** ***Click aici!
transport marfa bistrita, transport marfa local, transport marfa international, transport international marfa (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Sc diakov trans srl este o societate de transport marfa local, intern si international cu o autoutilitara mercedes sprinter 416 cdi sarcina utila 3 tone, lungime 4,2 metri. societatea dispune de un personal tanar si bine instruiti in ceea ce au de facut. inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de..
0744 *** ***Click aici!
transport marfa, transport marfa international (UNIREA, BISTRITA-NASAUD)
Transport persoane intern si international ( Romania, Ungaria, Austria, Italia, Franta, Spania, Germania, Belgia) cu microbuz 19+1 locuri si autocare 50-60 locuri. A fost infiintata in anul 2007 si oferim transport regulat de persone pe ruta Romania-Spania. Deasemenea oferim transferuri ocazionale oriunde in Europa. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati iar noi va vom oferi comfort, siguranta si cel mai..
0745 *** ***Click aici!
transport marfa, transport marfa bistrita (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Transport cu autoutilitare pana la 3,5 tone, lucrari de geniu civil, reconditionare fatade, izolatii exterioare si tencuieli decorative la cel mai bun raport calitate pret. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0740 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport marfa international (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Desfasurarea activitatii de prestare servicii turistice si transport international de persoane si marfuri. Parcul auto cu care Brendea Tour efectueaza transportul international de persoane este format din 8 autocare, proprietatea firmei, de ultima generatie, de provenienta germana, an de fabricatie 2002-2007. Autocarele sunt clasificate cu 3 , 4 si 5 stele; dotate cu ESP, ABS, ASR, retarder, tempomat, aer conditionat, geamuri duble, WC,..
0743 *** ***Click aici!
transport marfa (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
S.c. fidelalexa s.r.l. efectueaza saptamanal transport de persoane si colete pe ruta romania-franta cu posibilitati de preluare a clientilor din orasele botosani - suceava - vatra dornei - bistrita - cluj napoca - oradea - viena - linz - salzburg - passau - nurnberg - munchen - augsburg - stuttgart - karlsruhe - heilbronn - strasbourg - paris precum si din orasele apropiate..
0740 *** ***Click aici!
transport marfuri grele (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Firma rontransmar este o afacere de familie cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu ceea ce ne permite efectuarea de transporturi agabaritice si grele in toata europa si asia de vest cu mare profesionalism. ca specialisti in marfuri grele si agabaritice, marfuri extra lungi si transporturi speciale trecem frontierele multor tari. in prezent detinem un parc auto format din 16..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie