follow Catalog firme » Transporturi » Transport marfa
  home     Transporturi   Transport marfa

Transport marfa

SC SNK SPEEDLINE SRL (TIMIS)
transport international marfa, transporturi marfa international
0740 *** ***Click aici!
UNIVERSAL SPEDITION SRL (TIMIS)
transport marfa international, transport marfa intern
0356 *** ***Click aici!
SC AL.CRI.RO. INTERTRANS SRL (BUCURESTI)
transport intern marfa, transport marfuri perisabile
0744 *** ***Click aici!
SC BIOPREST COMPLET BUSINESS SRL (BUCURESTI)
transport marfuri generale, transport intern marfuri generale
0762 *** ***Click aici!
SC ASTRON SRL (BUCURESTI)
transport marfa, transport rutier marfa
021. *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru transport marfa completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport marfa, transport marfa gaesti, transport rutier marfa, transport marfa international, transport marfa intern (DAMBOVITA)
Compania Racoritoare S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi racoritoare, dulciuri, zahar si urmatoarele servicii : transport intern si international de marfa, servicii de morarit. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de..
0769 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa vrac, transport marfa (NEAMT)
OFERIM SERVICII DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL MARFA GENERALA, MARFA VRAC CU ANSAMBLURI WALKING-FLOOR DE 90 MC, TRANSPORTURI AGABARITICE, TRANSPORTURI FRIGORIFICE. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0721 *** ***Click aici!
transport marfa cluj, transport marfa local, transport rutier marfa, transport marfa intern, transport marfa (CLUJ)
Execut transport intern de marfuri detin o autoutilitara de 3.5 tone. Contacteaza pentru transporturi rapide si pentru mutari in siguranta si fara batai de cap ! Transport marfa ieftin Cluj, Transport marfa Cluj, Mutari mobila ieftin Cluj, Mutari mobila Cluj la cel mai mic pret!..
0748 *** ***Click aici!
transport marfa local, transport marfa, transport rutier marfa, transport marfa international, transport marfa intern (BUCURESTI)
SC DINTRANS DINAMIC SRL casa de expeditii care ofera transport intern si international de marfa. Adresa: Int. Schitu Golesti, Nr. 2, Et. 3, Ap.5, 062387 Bucuresti. Telefon: 0752 770 268 Program: Luni – Vineri : 9:00 – 18:00..
0752 *** ***Click aici!
transport marfa dambovita, transport marfa romania, transport marfa europa, transport marfa international, transport marfa intern (DAMBOVITA)
Societatea BMF este specializată în transport maritim, rutier, aerian, feroviar, de mărfuri intern şi internaţional precum şi soluţii de logistică individuale: serviciile conexe/ consultanţă, vămuire, depozitare. 104 ţări, 5 continente, un partener de încredere în logistică. Ne mândrim cu o experienţă de 7 ani, continuând tradiţia marelui concern LATEK Logistics în România. Parteneriate îndelungate ne îmbogăţesc reţeaua cu cei mai buni colaboratori din..
0345 *** ***Click aici!
transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa, transport marfa romania, transport marfa cluj (CLUJ)
RAZVANICU TRANS SRL este o firma de transport ce ofera transport de marfa cu temeratura controlata, congelata. Asiguram transport firgorific de marfa pe teritorul Romaniei cat si international...
0736 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport international marfa, transport intern marfa, transport marfa intern, transport marfa international (BUCURESTI)
Rcs comisionar ofera o gama larga de servicii: comsultanta vamala, vama, depozitare, manipulare, logistica, transport intern si international - rutier, pe cale ferata, maritim, aero, containerizat, casa de expeditii. activitatea casei de expeditii "rcs comisionar sa" consta in oferta variata de transporturi si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice. personalul instruit si cu experienta bogata in domeniu poate oferi solutii personalizate..
0731 *** ***Click aici!
transport intern marfa, transport marfa international, transport marfuri speciale, transport marfuri agabaritice, transport marfa (ILFOV)
Alfa Victoria Consulting SRL este o societate romanească, cu capital integral privat, specializată in transport internațional de marfă pe orice rută din Europa. Organizăm prompt transport intern și internațional, transporturi generale și speciale la cele mai mici tarife, in condiții excelente și in cel mai scurt timp posibil. Transporturile rutiere se pot realiza pe rute interne, internationale si intracomunitare pentru urmatoarele tipuri de..
0774 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport marfa intern, transport marfa camioane, transport rutier marfa, transport marfa (BUCURESTI)
NCA TRUCK SPEDITON SRL este o societate tanara ce a fost infiintata in mai 2010, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in..
0728 *** ***Click aici!
transport marfa, transport marfa cu duba, transport marfa cu semiremorca, transport marfa cu basculanta, transport marfa bucuresti (BUCURESTI)
Union trans-tour executa transport de marfa cu duba semiremorca 22t 2.5 lei/km+tva si transport de marfa cu basculanta de 24 mc3 125e/12h+tva!!..
0726 *** ***Click aici!
transport marfa, transport rutier marfuri, transport terestru marfuri, transport marfuri generale, transport marfa bucuresti (BUCURESTI)
Societatea noastra va ofera servicii de transporturi rutiere de marfuri generale, intern. transportam si livram marfa la orice adresa din bucuresti si din tara cu plecare din bucuresti in timp util si costuri reduse. respectam termenele de încarcare si descarcare. garantam siguranta si integritatea marfurilor. disponibilitate 24h / 24h. pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi!..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport marfa intern, transport marfa national, transport marfa local, transport marfa (BUCURESTI)
Cu o filozofie sanatoasa asupra evolutiei pietei de transport din Romania, putem oferi garantia ca finalizam cu succes orice serviciu de transport marfa sau mutari mobila, relocari locuinte si companii, indiferent de amploarea operatiunilor auxiliare: montare – demontare, incarcare – descarcare. Compania noastra reprezinta sinonimul alegerii perfecte in materie de transport marfa la nivel local, national, din orice localitate in orice localitate...
0786 *** ***Click aici!
transport marfuri generale, transport marfa international, transport marfa intern, transport marfuri generale, transport marfuri international (BUCURESTI)
Compania noastra, ce are ca activitate de baza transportul de marfuri generale, se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si imbunatatire a serviciilor oferite clientilor in conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. toate aceste standarde occidentale sunt atinse beneficiind de personal inalt calificat si bine organizat, in scopul gestionarii cat mai eficiente a activitatii precum si de un parc auto modern...
0765 *** ***Click aici!
transport marfuri generale, transport marfa local, transport marfa intern, transport marfa international, transport marfa (BUCURESTI)
Ofera noastra de servicii transporturi regionale : incarcaturi in containere, manipulare si expediere incarcaturi marfa. Transporturi nationale de lunga distanta: incarcaturi in containere si transport cu trailere/tractor. Transport international lunga distanta: colete si transport trailere. Incarcaturi in containere: logistica si competenta, planificare desfasurator pentru toate etapele transportului, relocare marfa pentru companie: maxima incredere, transport marfa/colete/mobila Asig. marfa 20.000 EUR Bucuresti - Bucuresti ; Bucuresti -..
0772 *** ***Click aici!
transport marfuri, transport marfuri generale, transport international marfuri, transport marfuri cluj, transport marfuri agabaritice (CLUJ)
Transportam autoturisme si autoutilitare din germania incepand de la 250 euro. nu ratati oferta de sezon! cele mai mici preturi! compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in cluj napoca, judetul cluj. cu un efectiv de 20 angajati, santu auto company s.r.l. efectueaza: transport de marfa intern si extern, autoturisme. prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam..
0264 *** ***Click aici!
transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa, transport marfa sibiu, transport rutier marfa (SIBIU)
Tractari Sibiu24 este firma la care puteti apela cu incredere atunci cand din nefericire pentru dumneavoastra - viitorii nostri clienti - va veti afla intr-o situatie dificila (defectiune, o panaВ sau avarii de orice natura) В veti gasi in noi intotdeauna un sprijin de nadejde, maxima seriozitate, promptitudine si garantia oferirii unor servicii la cele mai inalte standarde. Non-stop, 24/24, 7/7. Ne..
0745 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie