follow Catalog firme » Transporturi » Transport marfa
  home     Transporturi   Transport marfa

Transport marfa

UNIVERSAL SPEDITION SRL (TIMIS)
transport marfa international, transport marfa intern
0356 *** ***Click aici!
SC SNK SPEEDLINE SRL (TIMIS)
transport international marfa, transporturi marfa international
0740 *** ***Click aici!
SC BIOPREST COMPLET BUSINESS SRL (BUCURESTI)
transport marfuri generale, transport intern marfuri generale
0762 *** ***Click aici!
SC AL.CRI.RO. INTERTRANS SRL (BUCURESTI)
transport intern marfa, transport marfuri perisabile
0744 *** ***Click aici!
SC ASTRON SRL (BUCURESTI)
transport marfa, transport rutier marfa
021. *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru transport marfa completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport marfuri generale, transport marfuri international, transport rutier marfuri, transport marfa international, transport marfa oradea, transport marfa, transport marfa international, transport marfa (BIHOR)
Firma noastra are ca activitate de baza transportul rutier de marfuri international/intern cu camioanete tip prelate 3,5T si transportul de autoturisme pe platforme speciale pe ruta RO-HU-A-DE si retur. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati...
0732 *** ***Click aici!
transport international marfa, transport intern marfa, transport marfa brasov, transport marfa intern, transport marfa international, transport marfa local, transport express de marfa, transport rutier marfa (BRASOV)
Firma noastra se ocupa cu transporturi express de marfa pana la 1,5t pe rute locale, nationale si internationale. capacitate de transport a unei masini este de greutate 1,5 t, volum 17m3, lungime 4m, latime 1,95m inaltime 2,2m. putem fi contactati non stop la tel 0745319873. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0745 *** ***Click aici!
transport marfuri generale, transport marfa periculoasa, transport camioane marfa, transport international marfa, transport national marfa, transport marfuri generale, transport rutier marfa, transport marfa (IALOMITA)
Societatea noastra a luat fiinta in anul 2004 si opereaza pe piata romanesca in domeniul transportului general, transport intern si international de marfuri generale. societatea noastra a luat fiinta in anul 2003 si opereaza pe piata romanesca in domeniul transportului general. transport intern de marfuri generale si carburanti; intermedieri transporturi; reparatii auto; consiliere auto la transportul produselor periculoasa din gama carburantilor lichizi (benzine/ motorine)...
0745 *** ***Click aici!
transport marfuri intern, transport marfuri internationale, transport marfa tulcea, transport rutier marfa, transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa, transport marfuri (TULCEA)
Transporturi de marfuri intern si international, cu un parc auto de 8 camioane, prelate normale si mega, adr. xcar este o societate de transport de marfa intern si international cu un nume cunoscut pe piata transporturilor de romania si din strainatate. societatea avand drept scop sa ajunga o companie de top pe piata transporturilor de marfa din tara si din europa. obiectivul nostru..
0240 *** ***Click aici!
transport marfa camioane, transport marfa cu camioane, transport international marfa, transport rutier marfa, transport rutier marfuri, transport marfuri generale, transport marfa intern, transport marfa international (BUCURESTI)
Transporturi de marfa realizate pe rute interne si internationale, transporturi realizate in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite. acord trans grup srl efectuaza transporturi rutiere de marfa, pe rute interne si internationale, in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei..
021. *** ***Click aici!
transport marfa intern, transport marfuri generale, transport bucuresti marfuri, transport international marfuri, transport intern marfuri, transporturi marfuri, transport marfa international, transport marfa camioane (BUCURESTI)
Firma de transport rutier intern extern, transportam marfuri generale de la 1 tona la 22 tone la preturi negociabile. colaboram cu mai multe firme de transport si putem raspunde cu promtitudine cererilor d-voastra. seriozitatea este deviza noastra ! pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va..
0724 *** ***Click aici!
transport marfa europa, transport international marfa, transport marfa international, transport rutier marfa, transport marfa, transport marfa ilfov, transport marfa bucuresti, transport intern marfa (ILFOV)
Firma noastra organizeaza transporturi rutiere de marfuri pe orice ruta din uniunea europeana si romania. chiar daca aveti un colet sau zeci de paleti noi va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii de transport. transporturile sunt facute prin flota proprie sau prin transportatori verificati. dumneavoastra ne comunicati locul incarcarii/descarcarii si dimensiunile marfii si in cel mai scurt timp veti avea o..
0734 *** ***Click aici!
transport marfa international, transport intern marfa, transport intern marfuri, transport international marfuri, transport marfa cluj, transport marfa camioane, transport marfa intern, transport marfa (CLUJ)
Cisela transcom ofera servicii complete de transport marfa, fiind solutia optima de transport atat in romania, cat si in celelalte state membre ale uniunii europene. din dorinta de a satisface cat mai bine cerintele clientilor, firma noastra garanteaza profesionalism si promptitudine in livrarea marfurilor...
0724 *** ***Click aici!
marfa de transportat, transporturi marfa europa, transporturi marfa pitesti, transport marfa pitesti, transport marfa arges, transporturi marfa, transport marfa, transport intern marfa (ARGES)
Amicii west plast din pitesti-arges are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri cu flota de autotrenuri man. pe langa activitatea de transport general de marfuri, compania activeaza si in vanzarea si transportarea de bitum, de productie autohtona si externa...
0248 *** ***Click aici!
transporturi marfa valcea, transporturi marfa ramnicu valcea, transport marfa valcea, transport marfa intern, transport marfa international, transport rutier marfa, transport intern marfa, transport international marfa (VALCEA)
Transport marfa in judetul valcea, intern si international. greutate maxima: 3,5 tone. www.sciftmex.go.ro acesta este website-ul oficial al firmei noastre de transport marfa. datorita acestuia va puteti informa si alege cea mai buna varianta in acest domeniu.am creat acest spatiu virtual pentru a va ajuta sa va informati si ghidati cum ar fi cel mai bine pentru dumneavoastra daca doriti sa mutati diferite..
0744 *** ***Click aici!
transport marfa intern, transport marfa international, transporturi marfa, transport international marfa, transport intern marfa, transport marfa italia, transport marfa franta, transport marfa anglia (NEAMT)
Gramer impex este o societate cu capital privat, care are ca obiect de activitate prestarea de transport de marfuri generale pe plan intern si international. scopul nostru este de a consolida relatii de parteneriat durabile si de a crea un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism. activam din anul 1994. avem, deci, experienta de peste 14 ani in transportul de marfuri..
0722 *** ***Click aici!
transport intern marfa, transport international marfa, transport marfa constanta, transport marfa international, transport marfa intern, transport marfa, transport international marfuri, transport marfuri generale (CONSTANTA)
Transport marfa intern si international de marfa generala, servicii profesionale de mutat. transport marfa intern si international, cu autocamioane de ultima generatie mercedes sprinter si atego. suntem licentiati arr, detinem asigurari marfa si o echipa de conducatori auto profesionisti.oferim seriozitate, promptitudine, corectitudine. deasemenea oferim si servicii profesinale de mutat...
0723 *** ***Click aici!
transport marfuri periculoase, transport marfuri ramnicu valcea, transport marfuri generale, transport marfuri, transport marfa intern, transport marfa international, transport marfuri intern, transport marfuri international (VALCEA)
Transport rutier intern si international, marfuri generale si periculoase, pe camioane de 22 tone. legatura cu partenerii, este realizata de o echipa comerciala, care ii consiliaza si ofera solutii profesionale, flexibile si de calitate, caracterizata de abilitatile de comunicare in limbi straine - engleza, italiana, franceza, germana, spaniola, maghiara - si de disponibilitatea in relatiile cu clientii...
0250 *** ***Click aici!
transport marfa romania, transport rutier marfa, transport marfa intern, transport marfa international, transport grupaj marfa, transport international marfa, transport intern marfa, transport marfa (VALCEA)
Compania noastra ofera servicii de transport marfa atat intern cat si international. Deasemenea suntem specializati pe relocari internationale si transport mobila. Compania noastra va ofera servicii de transport mobila si efecte personale atat intern cat si international cele mai avantajoase preturi. Transportul de mobila se poate realiza din / spre toate tarile continentului European, atat cele comunitare (UE) cat si extracomunitare. Transportul de..
0734 *** ***Click aici!
transport marfa intern, transport marfa vrac, transport marfa, transport marfa oravita, transport marfa oravita, transport marfa local, transport rutier marfa, transport marfa international (CARAS-SEVERIN)
Transport rutier de cereale vrac si marfuri generale paletizate. Suntem specializati in transportul de cereale si a produselor derivate din cereale avand certificare DSV pentru transportul de cereale. Efectuam transport intern...
0769 *** ***Click aici!
transport marfa grupaj, transport marfa intern, transport marfa, transport marfa international, transporturi marfuri periculoase, transport marfa rutier, transport international marfa, transport intern marfa (ILFOV)
Transport rutier international, servicii logistica de la Dsv Solutions Srl cu sediul in judetul ILFOV. Avem pentru dumneavoastra incepand cu 2001 preturi mici si la transport maritim, transport aerian, transport marfa rutier, transport agabaritic, solutii logistica si asigurare cargo...
0214 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie